Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil skrive en mail til mig med dine oplevelser med eller anbefalinger af dine zoneterapibehandlinger hos mig. Med din tilladelse vil jeg lægge dem op her på min hjemmeside. Tak!

Vand på ørerne forsvandt

“Min søn på 3 mdr, havde væske på ørerne og sov meget uroligt om natten. Zoneterapi behandlinger hos Lotte, hjalp ham til at sove bedre og heldigvis slap han for at at skulle have indlagt dræn i ørerne. Det er vi rigtigt glade for”.

Allergien der forduftede 

“Troede jeg på at Zoneterapi ville hjælpe, måske, men efter en serie ‘behandlinger’ forsvandt min duftallergi næsten helt. Regelmæssig Zoneterapi betyder nu, at jeg ikke længere føler ubehag ved duften af parfumer, vaskemidler og stærke kemikalier.Jeg kan derfor klart anbefale Zoneterapi hos Lottew, til alle der døjer med en duftallergi.”

Slut med kronisk forstoppelse 

“Min datter på snart 12 år, har igennem 2 år fået Zoneterapi hos Lotte fast en gang om måneden. Det har hjulpet , bl.a. på hendes mave. Hun led af kronisk forstoppelse som følge af en maveoperation hun fik som 6 årig. Hun er derfor nu fri for diverse maveregulerende medicin og hyppige besøg på Hillerød Sygehus”

Slut med smerter i lænden 

“Jeg har i mange år haft ondt i lænden pga. stillesiddende kontorarbejde. Med en Zoneterapi behandling hos Lotte 1 gang om måneden, holder jeg smerterne væk”  🙂

 

Gigt – stive led og hævede fingre. Nu kan jeg igen tage fat 

“Jeg har i mange år lidt af slidegigt. Dette har givet mig svære smerter og hævede led. Jeg har derfor svært ved at bevæge fingrene og gribe om ting. Jeg modtager nu jævnligt behandlinger hos Lotte, da de hjælper mig til bedre at kunne tage fat i kniv, gaffel, kop ja i hverdags ting og samtidig reducerer mine smerter”

 

Allergi-gener kraftigt reduceret

“I disse polentider kan jeg varmt anbefale at gå til Zoneterapi. Jeg har i de sidste 3 år gået til Zoneterapi ca. hver anden måned hos Lotte. Jeg må sige at min allergi ikke helt er forsvundet, men stærkt reduceret.